Utstillinger

OPPEGÅRD KUNSTFORENING

post@oppegardkunstforening.no

Vårutstillingen som skulle vært avholdt i mars måtte på kort varsel avlyses. Her skulle Stine Vogt og Gérard Waegeneire ha vist bilder i forskjellige teknikker. Vi kommer tilbake til denne utstillingen. 12. mars kom varselet om at landet skulle lukkes ned.

Neste programmerte utstilling er høstutstillingen med åpning 5. september. Foreløpig er det usikkert hva som kommer til å skje.

Selv om det ikke er mulig - eller etterhvert tilrådelig - å oppsøke  gallerier og museer fysisk, er det likevel muligheter til å nyte god kunst ved å oppsøke hjemmesidene til mange av disse. Følgende gir dere noen tips:

Nasjonalmuseet

youtube.com/nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet.no
Her lærer man mye om det nye flotte museet og blir tilbudt et dypdykk i deres digitale
samling.

Historisk museum
khm.uio.no
Gir digitalt besøk i museet med bl.a. To utstillinger med 360-graders virtuell utstilling

Henie Onstad
Åpent igjen nå

streamer video på art.hok.no

Astrup Fearnley Museet

afmuseet.no

Munchmuseet

munchmuseet.no

Galleri Brandstrup

brandstrup.no

Kistefos museet

kistefosmuseum.com

Galleri F-15

gallerif15.no

Ellers er det en rekke institusjoner man kan oppsøke på Facebook:

Alternativ utstillingsguide for Oslo:

u-f-o.no

Interkulturelt museum

oslomuseum.no

Forsvarsmuseet

forsvaretsmuseer.no

Jødisk Museum - snublestein.no

jodiskmuseumoslo.no

Norsk maritimt museum

marmuseum.no og

@maritimtmuseum

Oslo Bymuseum

oslomuseum.no

Ordfører Hanne Opdan åpnet

2. november 2019 årets

juleutstilling

Tidligere utstillinger:

Her vises posters fra 2017, 2018 og 2019. Våren 2019 stilte Håkon Bleken og Sverre Bjertnes ut i galleriet

Vi har jevnlig kontakt med Kunsthøgskolen i Oslo, og flere studenter har stilt ut hos oss i Kolben: vi hadde blandt annet grafiske arbeider (nederst til venstre) og installasjoner fra klær og kostyme (nederst til høyre). Vi vil fortsette å holde kontakten med Khio i fremtiden. Ellers er alle profesjonelle kunstnere meget velkomne til å søke om å stille ut i foreningens regi.