Utstillinger

OPPEGÅRD KUNSTFORENING

post@oppegardkunstforening.no

Neste utstilling - Vårutstillingen 2020 - finner sted i perioden 14. til 31. mars. Da stiller Stine Vogt og Gérard Waegeneire ut bilder i forskjellige teknikker og materialer.

Etter sommeren åpner vi med Høstutstillingen den 5. september.

2. november åpner utstillingen Tradisjon og nyskaping med et rikt utvalg av arbeider i mange forskjellige utførelser og materialer

Tidligere utstillinger:

Ordfører Hanne Opdan åpnet

2. november 2019 årets

juleutstilling

Her vises posters fra 2017, 2018 og 2019. Våren 2019 stilte Håkon Bleken og Sverre Bjertnes ut i galleriet

Vi har jevnlig kontakt med Kunsthøgskolen i Oslo, og flere studenter har stilt ut hos oss i Kolben: vi hadde blandt annet grafiske arbeider (nederst til venstre) og installasjoner fra klær og kostyme (nederst til høyre). Vi vil fortsette å holde kontakten med Khio i fremtiden. Ellers er alle profesjonelle kunstnere meget velkomne til å søke om å stille ut i foreningens regi.