Karl-Fredrik Keller og Tom Eidsvold Larsen

Tid:  27.09 - 14.10. 2014

Vi Ã¥pner sesongen med utstillingen "Kontraster" med  bilder av Karl-Fredrik Keller og Tom Eidsvold Larsen..

Disse to Oppegårdkunstnerne lager bilder i flere teknikker, blant annet tegning, grafikk og akryl

Ã…pning lørdag 27. september kl. 12.00.

Utstillingen står til 14.oktober

Karl-Fredrik Keller er født i Ålesund i 1939 og bosatt på Kolbotn siden 1968. Han har deltatt på kollektivutstillinger i Oppegård kunstforening og separatutstilling i samme 1999.

Separatutstillinger i Ã…lesund av akvareller og akrylmalerier i `88 og `89.

Sommeropphold i Stavern og vinteropphold i Spania fra slutten av 80-tallet. Bildene viser motiv fra natur og urbant miljø - ofte med ensomhet som tema.

Ansatt i reklamebyrå `64 - `70. Frilans illustratør innen reklame og forlag, samt for arkeologisk og historisk fagmiljø.

Debuterte på Høstutstillingen i `84 med tegning.

Diplom fra SHKS i `64 med bl. a. Mosebekk, Bruland og Chrix Dahl som lærere.

Medlem av NBK og Grafill.

Keller har utgitt bøkene "Middelalderbyen i Oslo" og "Middelalderbyen Nidaros" med illustrasjoner fra dagliglivet.

Tom Eidsvold Larsen er født 20.08.1966

Hjemmeside:  www.tomlarsen.no

Larsen startet sin arbeidskarriere på Det Norske Teateret som scenearbeider-/koordinator og loftsmester. Han ble utsatt for en arbeidsulykke i 2004 og startet omskolering innen kunstfag i 2006.

Larsen har dysleksi og uttrykker seg best gjennom bilder.

Han leverte masteroppgaven ved KHIO våren 2013. Høsten 2013 startet han eget verksted/atelier på Tyrigrava Kro.

Eidsvold Larsen er medlem i Norske Grafikeres og skal ha separatutstilling der i 2015.

Stipend:

2013:   Diversestipend, Statens kunstnerstipend.